Uncategorized

Hanna Gedin om klimat- och miljöfrågor

Klimat- och miljönätverket har skickat ut ett antal frågor till toppnamnen på valberedningens lista för att höra hur de tänker kring miljö och klimat. (Alla kandidater som skickar in svar tar vi också in).

Hanna Gedin

Hej klimat – och miljönätverket!

Jag vill börja med att säga att ni gör ett jättebra jobb och att jag personligen är glad för att vi i förslaget till valplattform från
partistyrelsen lyft fram klimatfrågan. Det är en ödesfråga.

Jag vill dock tacka nej till att fylla i enkäten. Jag har besvarat den enkät som vår valberedning skickat ut och jag har även blivit intervjuad av valberedningen. Jag ser en risk med att vi startar separata beredningsprocesser inom partiet. Dessutom tycker jag att det faktum att enkäten kommer bara ett dygn innan konferensen riskerar att inte samtliga på listan har förutsättningar att svara.

Jag väljer alltså av principiella skäl att avstå från att svara på enkäten. Jag hoppas att ni har förståelse för detta. Men alla ombud kan naturligtvis kika på den enkät som valberedningen publicerat inför konferensen. Jag kommer att finnas på konferensen och är naturligtvis tillgänglig för frågor om allt från miljö och klimat till annat. Allt gott!

Hälsningar Hanna

Kopiera länk